TenZer, aangenaam kennis te maken

TenZer is dé online specialist voor de recreatiebranche. Bij ons draait alles om meer boekingen, meer gasten en dus een tevreden klant. Om dit te kunnen realiseren werken wij met een vast team aan specialisten bestaande uit designers, programmeurs en online marketeers.

Zoeken & boeken is al geruime tijd mogelijk, echter zijn wij van mening dat het beter kan; gebruiksvriendelijker, sneller en met een focus op rendement. Na een jaar concepting, designen en programmeren is Zoek & Boek 2.0 ontstaan; een zoek & boek oplossing die verder gaat dan alleen zoeken en boeken.

Ervaringsdeskundigen 

John en Mariëlle van Slooten zijn 8 jaar geleden begonnen met TenZer en hebben zich bewust gespecialiseerd in de recreatiebranche. De ouders van Mariëlle zijn de mede-oprichters van AICN en hebben daarna diverse grote en kleine vakantieparken geëxploiteerd. De recreatie is dus met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten.

John heeft jarenlange ervaring als (online) marketeer bij internationale gerenommeerde bedrijven. Door de kennis en ervaring te bundelen is TenZer ontstaan en was het een logische stap om ons te specialiseren in de recreatiebranche.

Leuk om te weten…
De naam TenZer is ontstaan door de achternamen van John en Mariëlle samen te voegen: John van SlooTEN en Mariëlle van Slooten-KeijZER.

Wat kunnen we voor je betekenen

TenZer biedt meer dan alleen een Zoek & Boek oplossing. Recreatiebedrijven kunnen vooral vrijwel alle online marketingactiviteiten bij ons terecht. Of je nu een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, je bestaande website wilt optimaliseren voor de zoekmachine, een Adwords of Facebook campagne wilt lanceren, nieuwsbrieven wilt laten versturen of een marketingadvies wilt. Wil je meer weten over de mogelijkheden bezoek dan ook de website van TenZer of neem contact op met John of Mariëlle via 0341 – 751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over Zoek & Boek?