Zoeken binnen het aanbod

zoekbalk

Het ontwikkelen van een Zoek & Boek module lijkt eenvoudig, maar niets in minder waar. Kan een gast flexibel aankomen en vertrekken of werk je met vaste periodes (midweek, week, weekend, etc)? Is een accommodatie geschikt voor een maximaal aantal personen? Geldt er een minimum of maximum in de verblijfsduur? Het zijn zomaar een paar elementen die van invloed zijn op de zoektocht. TenZer heeft hier een oplossing voor bedacht: een flexibele zoekbalk!  

Bepaal zelf wat je wil tonen

Stel je hebt een divers aanbod verhuuraccommodaties, bijvoorbeeld safaritenten, luxe chalets, hooikiepen, trekkershutten en riante villa’s. De doelgroepen voor deze accommodaties zijn uiteenlopend en waarschijnlijk wil een bezoeker die een trekkershut zoekt niet perse die riante villa zien. Ook daar hebben we een oplossing voor. We kunnen objecten groeperen waardoor je met Zoek & Boek van TenZer meer kunt inspelen op je doelgroep: online marketing.

Als je binnen je website een zoekmachine vriendelijke pagina hebt gemaakt voor “bijzonder overnachten” kan de bezoeker hier zoeken binnen een select aanbod. In bovengenoemd voorbeeld kan dat dan de safaritent, hooikiep en riante villa zijn. Zo toon je de bezoeker alleen dát wat past bij zijn of haar wensen en kun je keuzestress voorkomen. En wil men toch echt alles bekijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Speciaal voor een smartphone en tablet

smartphone

Voor de smartphone hebben wij een aparte Zoek & Boek oplossing bedacht. Immers, het scherm is vele malen kleiner. Waar een gemiddeld scherm van een laptop 15 inch is, heeft een smartphone gemiddeld een scherm van slechts 3-5 inch. Dat betekent creatief omgaan met de ruimte, maar vooral ook gebruiksvriendelijke oplossingen bedenken.

TenZer heeft diverse slimme oplossingen bedacht door het gebruik van overlays, mogelijkheden om te swipen en alleen dát te tonen wat ook echt gewenst is. Snel, simpel en efficiënt zoeken.

Alle voordelen op een rij

  • Zoekbalk passend bij het recreatiebedrijf;
  • Zelf groepen aanmaken om gericht aanbod te tonen;
  • Mogelijk om te zoeken in het complete aanbod;
  • Toont alleen beschikbare aankomst- en vertrekdata;
  • Directe controle op verblijfsduur en aantal personen;
  • 100% geschikt voor desktop, tablet en mobile.

Meer informatie 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met op met John of Mariëlle van Slooten voor een vrijblijvend en passend advies. Bel 0341 – 751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mogelijkheden Zoek & Boek

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Meer weten over Zoek & Boek?