Zoek & Boek 2.0: snel en simpel online boeken

Zoeken & boeken is al geruime tijd mogelijk, echter zijn wij van mening dat het beter kan; gebruiksvriendelijker, sneller en met een focus op rendement. Na een jaar concepting, designen en programmeren is Zoek & Boek 2.0 ontstaan; een zoek & boek oplossing die verder gaat dan alleen zoeken en boeken. Lees meer over de voordelen van Zoek & Boek 2.0 en hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze marketingtool.

Een marketing tool die zorgt voor meer boekingen

zoek boek1

Door het aanbod, prijzen, aanbiedingen, arrangementen en alternatieven op de juiste plekken in de website te tonen, is Zoek & Boek 2.0 de nieuwe marketingtool geworden. Maak je gebruik van landingspagina’s? Toon daar dan alleen de objecten die passen bij díe doelgroep. Heb je een lastminute of aanbieding? Zoek & Boek 2.0 zorgt dat deze op diverse plekken in de website wordt gepromoot

Zoek & Boek 2.0 vergeet niets

Ken je dat? Heb je een zoekopdracht uitgevoerd, kom je op de volgende pagina en is je zoekopdracht verdwenen. Kun je weer opnieuw invoeren met hoeveel personen je wilt komen en wanneer. Een klein element dat voor irritatie kan zorgen bij de bezoeker en dus kan zorgen dat een bezoeker afhaakt en niet boekt. Zoek & Boek 2.0 onthoudt daarom gedurende de bezoeksessie de voorkeuren (reisgezelschap en vertrekdata).

Zoek & Boek 2.0 is supersnel

Google beoordeelt websites onder andere op snelheid . Een trage website kan frustrerend voor je bezoeker zijn. Het resultaat? De website wordt afgesloten en men gaat naar je concurrent. Een lange laadtijd is voor ons dan ook onacceptabel. Wij hebben Zoek & Boek 2.0 zó ontwikkeld dat Zoek & Boek binnen enkele milliseconden wordt geladen. Snel, simpel en gebruiksvriendelijk!

Flexibel en modulair van opzet

direct boeken2

Omdat geen recreatiebedrijf gelijk is, hebben wij een flexibel systeem ontwikkeld. Zo is er voor elk recreatiebedrijf, zowel kleine als grote bedrijven, een passende oplossing.

De diverse modules zijn los van elkaar te gebruiken. Wil je alleen de Direct Boeken module en een Prijsmatrix voor 1 object gebruiken, dan is dat mogelijk. Wil je een jaar later de Prijsmatrix voor groepen er bij hebben, dan is dat geen enkel probleem. Zoek & Boek 2.0 groeit met je mee.

Geschikt voor elke website

TenZer ontwikkelt en optimaliseert websites. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een online beleving. Maar ook als je geen website van TenZer hebt, kun je toch gebruik maken van Zoek & Boek 2.0. Zoek & Boek 2.0 kan in elke website worden geïntegreerd. Mocht je toe zijn aan een nieuwe website, dan kunnen wij je uiteraard van dienst zijn. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Gangbare reserveringssoftware

Zoek & Boek 2.0 van TenZer communiceerd met een softwarepakket middels een API. De meeste softwareleveranciers bieden een dergelijke koppeling al dan niet tegen meerprijs aan. Momenteel maken al diverse klanten van Tommy Booking Support (Tommy), Denk Digitaal (Recronizer) en Vacanceselect gebruik van onze Zoek & Boek oplossing. Maak je gebruik van een andere softwareleverancier, neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de vele voordelen van Zoek & Boek 2.0? Neem dan contact op met John van Slooten of Mariëlle van Slooten voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Bel 0341 – 751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Mogelijkheden Zoek & Boek

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Meer weten over Zoek & Boek?