Zoek & Boek speciaal voor de smartphone

De smartphone is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Waar 5 jaar geleden nog maar de helft van de Nederlanders over mobiel internet beschikte, is dit inmiddels al ruim 89%. Deze trend is uiteraard ook zichtbaar als we kijken naar de bezoekcijfers van websites van campings, vakantieparken en groepsaccommodaties.

Snel en simpel

Een bezoeker die op zijn smartphone een website bekijkt, heeft niet altijd de beschikking over snel internet. Daarnaast willen ze met een simpele druk op de knop weten wat er beschikbaar is en niet lang moeten zoeken naar de mogelijkheden.

Wij hebben daarom een Zoek & Boek oplossing ontwikkeld waarbij voor de smartphone bezoeker een andere vormgeving wordt gebruikt. Door het gebruik van hedendaagse technieken wordt het de bezoeker zeer makkelijk gemaakt om (met 1 hand) de resultaten te bekijken.

smartphone

In ontwikkeling…

Zodra de bezoeker op “nu boeken” klikt verlaat hij de Zoek & Boek omgeving en wordt hij naar de boekingsmodule van de softwareleverancier gestuurd. Hier hebben wij helaas (nog) niet altijd invloed op de vormgeving. Soms is in de boekinsmodule een langere laadtijd waar te nemen en is de opbouw anders. Wel hebben wij bij boekingsmodules daar waar mogelijk zo veel mogelijk onze adaptive visie al doorgevoerd.

TenZer zal in de nabije toekomst waar mogelijk ook de boekingsmodule opnieuw ontwikkelen waardoor wij dit proces ook volledig kunnen optimaliseren. De gegevens van de gast worden dan na het online bevestigen van de boeking doorgestuurd naar de reserveringssoftware. Wij maken dus geen reserveringssoftware, enkel de online module.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met op met John van Slooten of Mariëlle van Slooten voor een vrijblijvend en passend advies. Bel 0341 – 751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mogelijkheden Zoek & Boek

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Meer weten over Zoek & Boek?