De ene boekbutton is de andere niet

De boekbutton, het is slechts een klein element in je website. Een button met een linkje. Het lijkt heel simpel. Maar misschien klinkt het volgende bekend. Je hebt gezocht op een website en na lang zoeken een accommodatie gevonden tegen een gunstige prijs. Je klikt op de boekbutton en dan… dan zijn je voorkeuren verdwenen. Ga terug naar start. Wil je boeken, dan moet je opnieuw gaan zoeken in de boekingsmodule. Dit is een simpel voorbeeld dat ervoor kan zorgen dat mensen door iets heel kleins kunnen afhaken.

smockelaer tenzer123257BC6 6BB8 7E42 5CEE A89E577C2002

TenZer stuurt op rendement; meer boekingen, meer gasten, dus meer omzet. In dit kader hebben wij een slimme boekbutton ontwikkeld, een button die niets vergeet! Gedurende de gehele bezoekduur op de website wordt onthouden wat je voorkeuren zijn. Heb je besloten om te gaan boeken, dan wordt dit doorgegeven aan de boekingsmodule van de softwareleverancier.

Een stukje gebruiksgemak dat in meer boekingen kan resulteren.

Mogelijkheden Zoek & Boek

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Meer weten over Zoek & Boek?