Maak kennis met Zoek & Boek 2.0 van TenZer

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Wil je alleen zoeken en boeken binnen 1 object, kies dan voor de direct boeken module. Bied je diverse arrangementen aan, ontdek dan ook de mogelijkheden van de arrangementen module. Wil je de prijzen in een tabel tonen volledig gekoppeld aan de reserveringssoftware, dan is de prijsmatrix iets voor jou. Of je nu gebruik wilt maken van 1 onderdeel of van het hele pakket, het is allemaal mogelijk met de Zoek & Boek oplossing van TenZer.

Goed om te weten

De modules kunnen in een bestaande website worden geïntegreerd. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een totaal oplossing waarbij TenZer een nieuwe website ontwikkelt compleet met een Zoek & Boek oplossing.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, bekijk onze demo of neem voor meer informatie contact op met John of Mariëlle via 0341 – 751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mogelijkheden Zoek & Boek

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Meer weten over Zoek & Boek?