Geef een arrangement extra aandacht

Soms wil je een arrangement net even wat meer aandacht geven, maar dan uiteraard wel bij alleen de bezoekers voor wie het ook daadwerkelijk interessant kan zijn. Een voorbeeld, je biedt een speciaal kerstarrangement in december aan. Voor bezoekers die op zoek zijn naar een vakantie in juli is dit arrangement niet interessant, echter wanneer ze een verblijf in december zoeken is het goed om dit arrangement even extra onder de aandacht te brengen.

popup

TenZer heeft daar een oplossing voor. Een simpele pop-up die wordt getoond op basis van het zoekgedrag van de bezoeker. In het voorbeeld van het kerstarrangement zal deze pop-up dus alleen worden getoond aan bezoekers die een vakantie zoeken in december. De pop-up is gekoppeld aan een arrangement en verwijst altijd naar een achterliggende pagina waar je de bezoeker nóg beter kunt overtuigen om te reserveren.

Aangezien pop-ups niet altijd door alle bezoekers worden gewaardeerd is het goed om te weten dat de pop-up slechts een halve minuut weergegeven wordt en dan automatisch weer verdwijnt.

Kortom: een simpele module die zorgt voor extra attentiewaarde van een arrangement en dus kan bijdragen aan meer boekingen.

Alle voordelen op een rij:

  • Tijdelijke pop-up om een arrangement onder de aandacht te brengen;
  • Zorgt voor meer attentiewaarde van een arrangement;
  • Wordt getoond op basis van zoekgedrag;
  • Verdwijnt na enkele seconden uit beeld.

Mogelijkheden Zoek & Boek

De Zoek & Boek oplossing van TenZer bestaat uit diverse elementen die je naar wens kunt tonen in je website. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Meer weten over Zoek & Boek?